HJEMMESIDER

HJEMMESIDER

Unikke Hjemmesider

SEO-1 ApS opbygger hjemmesider unikt efter kundens behov.

Unikke Hjemmesider – Når man skal have en hjemmeside, hvorfor så ikke gøre den til ens egen og 100 % lavet efter virksomhedens og kundernes specifikke behov?

SEO-1 ApS bygger unikke hjemmesider op fra bunden. Hjemmesiden kan være programmeret fra bunden eller vi kan bruge nogle af de fantastiske “open source” systemer, såsom Joomla og WordPress til at bygge siden op med.

Det gode ved at bruge disse open source systemer til at bygge hjemmesiden op med er, at der verdenen over sidder tusindvis af udviklere, som konstant sørger for, at systemet følger med tiden og videreudvikles.

udvikling

Ønsker man at kunder f.eks. skal have mulighed for at udfylde en kontaktformular eller booke tider via hjemmesiden, så eksisterer der moduler som er gennemtestet og udviklet til “open source” systemer, såsom Joomla og WordPress.

Det gode ved det er, at man ikke altid skal ud og programmere tingene helt fra bunden. Dette gør det billigere at opbygge eller videreudvikle hjemmesiden.

Når hele teknikken bag hjemmesiden er på plads, laver vi så det unikke design. Det design ingen andre har. Det design der gør, at brugervenligheden er i top og jeres virksomhed fremstår super professionel.

Lad os gøre jeres virksomhed unik på nettet – Kontakt os på telefon +45 88 97 88 88 – Hvis du ønsker at høre mere om Unikke Hjemmesider.

© 2010 - 2018 COPYRIGHTS All Rights Reserved BY SEO-1 ApS